STAG

Me 6 prill shënohet Dita Botërore e Pingpongut me katër aktivitete

FPPK në bashkëpunim me ITTF Foundation dhe klubet Kpp Priping, Kpp Shkolla Prizreni dhe KVPP Prizreni me datën 6 prill do të organizoj katër aktivitete për të shënuar “Ditën Botërore të Pingpongut”.

1. Maqedoni e Veriut. #Two Countries and One Table.

Ndeshje miqësore në mes të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut në kategorinë U19 për meshkuj dhe femra.

(Meshkujt: Adriatik Maloku, Blend Hajdari, Fatih Karabaxhaku, Sylejman Çerkini, Dardan Imami (trajner). Femrat: Jerina Rexhepi, Lenë Osmani, Loresa Imeri, Shega Hashani, Ridvan Hashani (trajner)).

2. Prizren, Abi Çarshia #Table Tennis Brings Us Together

3. Mitrovicë , Sheshi Isa Boletini nga ora 12:00 #Peace On The Table

4. Prishtinë, Pallati i Rinisë dhe Sportit nga ora 18:00 #PingPongDiplomacy Tournament