STAG

Organizohen xhirot e fundit të garave ekipore në pingpong

Këtë fundjavë do të zhvillohen xhirot e fundit të kampionateve ekipore në Superligë, Ligën e parë, Ligën e dytë dhe Ligën U17. Fillimisht të shtunën me datën 22.10.22 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj do të zhvillohen ndeshjet e ligës U17 për meshkuj dhe femra ku pas përfundimit të xhirove të rregullta do të zhvillohen ndeshjet e play off-it për ta përcaktuar kampionin.

Të dielën me datën 23.10.22 në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë do të zhvillohen xhirot e fundit në Superligë dhe po të njejtën ditë në shkollën “8 marsi” në Pejë do të zhvillohen poashtu xhirot e fundit të Ligës së parë dhe Ligës së dytë. Në Superligë kampionët do të shpallen vetëm pasi të përfundojnë ndeshjet e xhiros së fundit ku në kategorinë e meshkujve dy vendet e para janë me pikë të barabarta (“Lidhja e Prizrenit” dhe “Priping”) ndërsa në kategorinë e femrave do të jetë edhe më interesante pasi do të përballen direkt dy rivalët kryesor “Drita” dhe “Ahmet Hoxha F”, edhe pse në ndeshjen e parë “Drita” ka shënuar fitore, gjithqka do të jetë e hapur deri në poenin e fundit. Në Ligën e parë poashtu do të ndeshen direkt dy vendet e para për këtë edicion, “Vushtrria” dhe “KVPP Prizreni” ndeshje kjo e cila do ta përcaktoj kampionin për këtë vit. Në Ligën e dytë pas përfundimit të xhirove të rregullta do të zhvillohen ndeshjet e play off-it për ta përcaktuar kampionin.

Orari i të gjitha ndeshjeve të kësaj fundjave:

Liga A U17 - Meshkujt

Xhiro 14

 

22.10.2022

 

10:00

Gani Maloku

vs

Lidhja e Prizrenit

(Ferizaj)

Sharri

vs

e lirë

10:00

Ahmet Hoxha

vs

KVPP Prizreni II

(Ferizaj)

10:00

Maestro

vs

Shkolla Prizreni

(Ferizaj)

Liga B U17 - Meshkujt

Xhiro 14

 

22.10.2022

 

10:00

Vushtrria

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

Hasan Prishtina

vs

e lirë

10:00

Istogu

vs

Shqiponjat e zeza

(Ferizaj)

10:00

Lidhja e Prizrenit II

vs

KVPP Prizreni

(Ferizaj)

Liga U17 - Femrat

Xhiro 16

 

22.10.2022

 

12:00

Ahmet Hoxha F

vs

Peja F

(Ferizaj)

Gani Maloku

vs

e lirë

12:00

Artana

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

e lirë

vs

e lirë

Prishtina F

vs

e lirë

Xhiro 17

 

22.10.2022

 

13:00

Ahmet Hoxha F

vs

Gani Maloku

(Ferizaj)

13:00

Peja F

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

e lirë

vs

Artana

e lirë

vs

Prishtina F

Xhiro 18

 

22.10.2022

 

14:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Ahmet Hoxha F

(Ferizaj)

Gani Maloku

vs

e lirë

e lirë

vs

Peja F

e lirë

vs

Prishtina F

Artana

vs

e lirë

Superliga - Meshkujt

Xhiro 14

 

23.10.2022

 

10:00

Dardania

vs

Lidhja e Prizrenit

(Prishtinë)

10:00

Priping

vs

Sharri

(Prishtinë)

10:00

Prishtina

vs

Llapusha

(Prishtinë)

10:00

Ahmet Hoxha

vs

Liria

(Prishtinë)

Superliga - Femrat

Xhiro 14

 

23.10.2022

 

12:00

Ahmet Hoxha F

vs

Drita F

(Prishtinë)

12:00

Vushtrria F

vs

Shpresa

(Prishtinë)

Ahmet Hoxha MK

vs

e lirë

12:00

Prishtina F

vs

Lidhja e Prizrenit F

(Prishtinë)

Liga e parë - Meshkujt

Xhiro 14

 

23.10.2022

 

10:00

Vushtrria

vs

KVPP Prizreni

(Pejë)

10:00

Gani Maloku

vs

Hasan Prishtina

(Pejë)

10:00

Shkolla

vs

Ahmet Hoxha MK

(Pejë)

10:00

Maestro

vs

Shkolla Prizreni

(Pejë)

Liga e parë - Femrat

Xhiro 10

 

23.10.2022

 

12:00

Shpp Ahmet Hoxha

vs

Peja F

(Pejë)

12:00

Juniku F

vs

Gani Maloku

(Pejë)

e lirë

vs

Istogu

Liga e dytë A - Meshkujt

Xhiro 10

 

23.10.2022

 

12:00

Shqiponjat e zeza

vs

Dukagjini

(Pejë)

12:00

Gjinkalla

vs

Vitia

(Pejë)

12:00

Drenasi

vs

Klina

(Pejë)

Liga e dytë B - Meshkujt

Xhiro 10

 

23.10.2022

 

Shpp Ahmet Hoxha

vs

Istogu

0-4

e lirë

vs

Gani Maloku II

10:00

Dardania II

vs

Juniku

(Pejë)