STAG

Organizohen xhirot e para të sezonit vjeshtor në ligën e juniorëve dhe superligën e Kosovës në pingpong

Këtë fundjavë në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj do të zhvillohen xhirot e para të sezonit vjeshtor në ligën e juniorëve dhe Superligën e Kosovës në pingpong. Fillimisht të shtunën nga ora 10:00 do të zhvillohen ndeshjet e ligës së juniorëve (U17) A dhe B për kategorinë e meshkujve dhe femrave. Kurse të dielën nga ora 10:00 do të zhvillohen dy xhirot e para të sezonit vjeshtor në Superligë për kategorinë e meshkujve dhe femrave. Priten ndeshje interesante sikurse në ligën e juniorëve poashtu edhe në Superligë. A do të vazhdoj dominimi i favoritëve apo do të ketë befasi, kjo mbetet të shihet në këtë fundjavë.

Orari i ndeshjeve:

Liga A U17 Meshkujt

Xhiro 8

                                                    10-09-22

e lirë

vs

Lidhja e Prizrenit

10:00

KVPP Prizreni II

vs

Gani Maloku

Ferizaj

10:00

Sharri

vs

Maestro

Ferizaj

10:00

Shkolla Prizreni

vs

Ahmet Hoxha

Ferizaj

Xhiro 9

                                                     10-09-22

12:00

Lidhja e Prizrenit

vs

KVPP Prizreni II

Ferizaj

Maestro

vs

e lirë

12:00

Gani Maloku

vs

Shkolla Prizreni

Ferizaj

12:00

Ahmet Hoxha

vs

Sharri

Ferizaj

 

Liga B U17 Meshkujt

Xhiro 8

                                             10-09-22

10:00

Priping

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

10:00

Shqiponjat e zeza

vs

Vushtrria

Ferizaj

10:00

Hasan Prishtina

vs

Lidhja e Prizrenit II

Ferizaj

10:00

KVPP Prizreni

vs

Istogu

Ferizaj

Xhiro 9

                                             10-09-22

12:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Shqiponjat e zeza

Ferizaj

12:00

Lidhja e Prizrenit II

vs

Priping

Ferizaj

12:00

Vushtrria

vs

KVPP Prizreni

Ferizaj

12:00

Istogu

vs

Hasan Prishtina

Ferizaj

Liga U17 Femrat

Xhiro 10

                                             10-09-22

e lirë

vs

Ahmet Hoxha F

Ferizaj

13:00

Shpresa

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

13:00

Prishtina F

vs

Gani Maloku

Ferizaj

13:00

Lidhja e Prizrenit F

vs

Peja F

Ferizaj

13:00

Artana

vs

e lirë

Xhiro 11

                                              10-09-22

14:00

Ahmet Hoxha F

vs

Shpresa

Ferizaj

e lirë

vs

Prishtina F

Ferizaj

14:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Lidhja e Prizrenit F

Ferizaj

14:00

Gani Maloku

vs

Artana

Ferizaj

14:00

Peja F

vs

e lirë

 

Superliga Meshkujt

Xhiro 8

                                            11-09-22

10:00

Sharri

vs

Lidhja e Prizrenit

Ferizaj

10:00

Llapusha

vs

Dardania

Ferizaj

10:00

Priping

vs

Ahmet Hoxha

Ferizaj

10:00

Liria

vs

Prishtina

Ferizaj

Xhiro 9

                                            11-09-22

12:00

Lidhja e Prizrenit

vs

Llapusha

Ferizaj

12:00

Ahmet Hoxha

vs

Sharri

Ferizaj

12:00

Dardania

vs

Liria

Ferizaj

12:00

Prishtina

vs

Priping

Ferizaj

Superliga Femrat

Xhiro 8

                                             11-09-22

14:00

Shpresa

vs

Drita F

Ferizaj

e lirë

vs

Ahmet Hoxha F

14:00

Vushtrria F

vs

Prishtina F

Ferizaj

14:00

Lidhja e Prizrenit F

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

Xhiro 9

                                             11-09-22

Drita F

vs

e lirë

16:00

Prishtina F

vs

Shpresa

Ferizaj

16:00

Ahmet Hoxha F

vs

Lidhja e Prizrenit F

Ferizaj

16:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Vushtrria F

Ferizaj