STAG

Organizohen xhirot e radhës në ligën U17, ligën e parë dhe ligën e dytë

Të shtunën me datën 17.09.22 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj pritet të zhvillohen xhirot e radhës në ligën U17 (A&B) për kategorinë e meshkujve dhe femrave. Priten ndeshje interesante si “KVPP Prizreni” vs “Shqiponjat e zeza” dhe derbi lokal “Hasan Prishtina” vs “Vushtrria”, në kategorinë e meshkujve, si dhe ndeshjet “Prishtina F” vs “Ahmet Hoxha F”, “Peja F” vs “Gani Maloku” në kategorinë e femrave.

Orari i ndeshjeve:

Liga A U17 Meshkujt

Xhiro 10

17.09.22

 

10:00

Maestro

vs

Lidhja e Prizrenit

Ferizaj

10:00

Shkolla Prizreni

vs

KVPP Prizreni II

Ferizaj

e lirë

vs

Ahmet Hoxha

10:00

Sharri

vs

Gani Maloku

Ferizaj

Xhiro 11

17.09.22

 

12:00

Lidhja e Prizrenit

vs

Shkolla Prizreni

Ferizaj

12:00

Ahmet Hoxha

vs

Maestro

Ferizaj

12:00

KVPP Prizreni II

vs

Sharri

Ferizaj

Gani Maloku

vs

e lirë

 

Liga B U17 Meshkujt

Xhiro 10

17.09.22

 

10:00

Lidhja e Prizrenit II

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

10:00

KVPP Prizreni

vs

Shqiponjat e zeza

Ferizaj

e lirë

vs

Istogu

10:00

Hasan Prishtina

vs

Vushtrria

Ferizaj

Xhiro 11

17.09.22

 

12:00

Ahmet Hoxha MK

vs

KVPP Prizreni

Ferizaj

12:00

Istogu

vs

Lidhja e Prizrenit II

Ferizaj

12:00

Shqiponjat e zeza

vs

Hasan Prishtina

Ferizaj

Vushtrria

vs

e lirë

 

 

Liga U17 Femrat

Xhiro 12

17.09.22

 

13:00

Prishtina F

vs

Ahmet Hoxha F

Ferizaj

13:00

Shpresa

vs

Lidhja e Prizrenit F

Ferizaj

Artana

vs

e lirë

e lirë

vs

Ahmet Hoxha MK

13:00

Peja F

vs

Gani Maloku

Ferizaj

Xhiro 13

17.09.22

 

14:00

Ahmet Hoxha F

vs

Lidhja e Prizrenit F

Ferizaj

14:00

Artana

vs

Prishtina F

Ferizaj

e lirë

vs

Shpresa

e lirë

vs

Peja F

14:00

Gani Maloku

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

 

Të dielën me datën 18.09.22 poashtu në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj duke filluar nga ora 10:00 do të zhvillohen xhirot e radhës në ligën e parë dhe ligën e dytë të kategorisë së meshkujve. Në ligën e parë do të kemi disa ndeshje interesante si derbit lokal në mes të “Hasan Prishtina” vs “Vushtrria” dhe “KVPP Prizreni” vs “Shkolla Prizreni” dhe ndeshja “Gani Maloku” vs “Vushtrria”. Në ligën e dytë ndeshje interesante pritet të jetë ajo në mes të “Vitia” vs “Shqiponjat e zeza” dhe “Dardania II” vs “Shpp Ahmet Hoxha”.

Orari i ndeshjeve:

Liga e parë - Meshkujt

Xhiro 10

18.09.22

 

10:00

Maestro

vs

KVPP Prizreni

Ferizaj

10:00

Shkolla Prizreni

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

10:00

Hasan Prishtina

vs

Shkolla

Ferizaj

10:00

Gani Maloku

vs

Vushtrria

Ferizaj

Xhiro 11

 18.09.22

 

 

12:00

KVPP Prizreni

vs

Shkolla Prizreni

Ferizaj

12:00

Shkolla

vs

Maestro

Ferizaj

12:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Gani Maloku

Ferizaj

12:00

Vushtrria

vs

Hasan Prishtina

Ferizaj

Liga e dytë A – Meshkujt

Xhiro 6

18.09.22

 

 

14:00

Gjinkalla

vs

Dukagjini

Ferizaj

14:00

Drenasi

vs

Shqiponjat e zeza

Ferizaj 

14:00

Klina

vs

Vitia

Ferizaj

Xhiro 7

18.09.22

 

 

16:00

Drenasi

vs

Dukagjini

Ferizaj

 

16:00

Gjinkalla

vs

Klina

Ferizaj

 

16:00

Vitia

vs

Shqiponjat e zeza

Ferizaj

Liga e dytë B – Meshkujt

Xhiro 6

18.09.22

 

e lirë

vs

Istogu

14:00

Dardania II

vs

Shpp Ahmet Hoxha

Ferizaj

14:00

Juniku

vs

Gani Maloku II

Ferizaj

Xhiro 7

18.09.22

 

16:00

Dardania II

vs

Istogu

Ferizaj

e lirë

vs

Juniku

16:00

Gani Maloku II

vs

Shpp Ahmet Hoxha

Ferizaj