STAG

Organizohen xhirot e radhës në Superligën e Kosovës në pingpong

Këtë të dielë me datën 16.10.2022 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë do të zhvillohen xhirot e radhës të Superligës së Kosovës në pingpong. Priten ndeshje interesante duke pasur parasysh që kanë mbetur vetëm edhe tri xhiro deri në përfundim të kampionatit dhe secila ndeshje mund ta përcaktoj edhe kampionin për këtë edicion.

Në kategorinë e meshkujve padyshim e gjithë vëmendja është tek derbi në mes të dy konkurenteve për titullin e kampionit këtë vit, “Kpp Lidhja e Prizrenit” dhe “Kpp Priping” e cila pritet të jetë ndeshje tejet interesante dhe e paparishikueshme. Ndeshje tjeter interesante pritet të jetë edhe derbi lokal i Prishtinës në mes të dy klubeve “Kpp Dardania” dhe “Kpp Prishtina”.

Në kategorinë e femrave ndeshje interesante pritet të jetë ndeshja në mes të “Kpp Vushtrria F” dhe “Kpp Drita F” si dhe ndeshja “Kpp Ahmet Hoxha MK” vs “Kpp Drita F”.

Orari i ndeshjeve:

Superliga e Kosovës - Meshkujt

Xhiro 12

 16.10.2022

10:00

Prishtina

vs

Lidhja e Prizrenit

Prishtinë

10:00

Priping

vs

Liria

Prishtinë

10:00

Ahmet Hoxha

vs

Dardania

Prishtinë

10:00

Sharri

vs

Llapusha

Prishtinë

Xhiro 13

  16.10.2022

12:00

Lidhja e Prizrenit

vs

Priping

Prishtinë

12:00

Dardania

vs

Prishtina

Prishtinë

12:00

Liria

vs

Sharri

Prishtinë

12:00

Llapusha

vs

Ahmet Hoxha

Prishtinë

Superliga e Kosovës - Femrat

 

Xhiro 12

  16.10.2022

 

14:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Drita F

Prishtinë

 

14:00

Vushtrria F

vs

Lidhja e Prizrenit F

Prishtinë

 

14:00

Prishtina F

vs

Ahmet Hoxha F

u shty

 

14:00

Shpresa

vs

e lirë

 

 

Xhiro 13

  16.10.2022

 

16:00

Drita F

vs

Vushtrria F

Prishtinë

 

16:00

Ahmet Hoxha F

vs

Ahmet Hoxha MK

u shty

 

16:00

Lidhja e Prizrenit F

vs

Shpresa

u shty

 

16:00

e lirë

vs

Prishtina F