STAG

ORGANIZOHET JAVA E GJASHTË E KAMPIONATIT EKIPOR NË LIGAT U15(M & F) DHE U19(M & F)

 Këtë të shtunë, me datë 23 shtator në SHFMU ‘Tefik Çanga’ në Ferizaj, do të organizohen xhiro e tetë dhe e nëntë për ligën U15 për femra dhe meshkuj (A dhe B) dhe ligën U19 për meshkuj dhe femra.

Ndeshjet do të fillojnë nga ora 10:00 me kategorinë U15M, për te vazhduar nga ora 13:00 me U19 M dhe F dhe U15F, dhe gjate ditës pritet te ketë ndeshje mjaft interesante

Orari i ndeshjeve:

LIGA U15 A - Meshkujt

Xhiro 8

23.09.2023

10:00

Hasan Prishtina

vs

Lidhja e Prizrenit

Ferizaj

10:00

Shkolla Prizreni

vs

Shkolla

Ferizaj

10:00

Skenderaj 

vs

Gani Maloku

Ferizaj

Xhiro 9

  23.09.2023

11:30

Lidhja e Prizrenit

vs

Shkolla Prizreni

Ferizaj 

11:30

Gani Maloku

vs

Hasan Prishtina

Ferizaj 

11:30

Shkolla

vs

Skenderaj

Ferizaj 

Liga U15 B - Meshkujt

Xhiro 8

 23.09.2023

10:00

Istogu

vs

Ahmet Hoxha MK 

Ferizaj

10:00

Vushtrria 

vs

Shqiponjat e Zeza

Ferizaj

10:00

Ulpiana 

vs

KVPP Prizreni

Ferizaj

Xhiro 9

  23.09.2023

11:30

Ahmet Hoxha MK 

vs

Vushtrria

Ferizaj

11:30

KVPP Prizreni

vs

Istogu

Ferizaj

11:30

Shqiponjat e Zeza

vs

Ulpiana

Ferizaj 

Liga U15 - Femrat

Xhiro 8

 23.09.2023

13:00

Artana 

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

13:00

SHPP Ahmet Hoxha F

vs

KPP Shpresa

Ferizaj

13:00

E lirë

vs

Ahmet Hoxha F

Ferizaj 

Xhiro 9

  23.09.2023

14:30

Ahmet Hoxha MK

vs

SHPP Ahmet Hoxha F

Prizren

14:30

 Ahmet Hoxha F

vs

Artana

Prizren

14:30

Shpresa 

vs

E lirë

Prizren 

LIGA U19 - Meshkujt

Xhiro 8

23.09.2023

13:00

TTC Ferizaj

vs

Lidhja e Prizrenit

Ferizaj

13:00

Gani Maloku

vs

Istogu

Ferizaj

13:00

E lirë 

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

Xhiro 9

  23.09.2023

14:30

Lidhja e Prizrenit

vs

Gani Maloku

Ferizaj 

14:30

Ahmet Hoxha MK

vs

TTC Ferizaj

Ferizaj 

14:30

Istogu 

vs

E lirë

Ferizaj 

LIGA U19 - Femrat

Xhiro 10

23.09.2023

13:00

Peja F

vs

Ahmet Hoxha F

Ferizaj

13:00

Gani Maloku

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

13:00

E lirë

vs

Lidhja e Prizrenit F

Ferizaj