STAG

Organizohet java e VII-të e kampionatit ekipor në ligën e parë dhe ligën e dytë

Të dielën me datën 09.10.2022 në shkollën “8 marsi” në Pejë është paraparë të zhvillohen xhirot e javës së VII-të në ligën e parë për meshkuj dhe femra si dhe ligën e dytë për meshkuj.

Priten ndeshje interesante si ajo në mes të “Gani Maloku” vs “Shkolla Prizreni”, “KVPP Prizreni” vs “Gani Maloku”, e sidomos ndeshja e ligës së parë të femrave “Gani Maloku” vs “Peja F” ndeshje kjo e cila mund ta përcaktoj kampionin e këtij stinori në kategorinë e femrave.

Orari i të gjitha ndeshjeve të kësaj jave:

Liga e parë – Meshkujt

 

Xhiro 12

 

10:00

Shkolla

vs

KVPP Prizreni

Pejë

10:00

Gani Maloku

vs

Shkolla Prizreni

Pejë

10:00

Maestro

vs

Vushtrria

Pejë

10:00

Hasan Prishtina

vs

Ahmet Hoxha MK

Pejë

Xhiro 13

 

12:00

KVPP Prizreni

vs

Gani Maloku

Pejë

12:00

Vushtrria

vs

Shkolla

Pejë

12:00

Shkolla Prizreni

vs

Hasan Prishtina

Pejë

12:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Maestro

Pejë

 

Liga e parë – Femrat

 

Xhiro 8

 

10:00

Istogu

vs

Peja F

Pejë

e lirë

vs

Gani Maloku

11:00

Juniku F

vs

Shpp Ahmet Hoxha F

Pejë

Xhiro 9

 

12:00

Gani Maloku

vs

Peja F

Pejë

13:00

Istogu

vs

Shpp Ahmet Hoxha F

Pejë

Juniku F

vs

e lirë

 

 

Liga e dytë A – Meshkujt

 

Xhiro 8

 

14:00

Klina

vs

Dukagjini

Pejë

14:00

Drenasi

vs

Vitia

Pejë

14:00

Gjinkalla

vs

Shqiponjat e zeza

Pejë

Xhiro 9

 

16:00

Vitia

vs

Dukagjini

Pejë

16:00

Klina

vs

Shqiponjat e zeza

Pejë

16:00

Gjinkalla

vs

Drenasi

Pejë

 

Liga e dytë B – Meshkujt

 

Xhiro 8

 

14:00

Juniku

vs

Istogu

Pejë

14:00

Dardania II

vs

Gani Maloku II

Pejë

e lirë

vs

Shpp Ahmet Hoxha

Xhiro 9

 

16:00

Gani Maloku II

vs

Istogu

Pejë

16:00

Juniku

vs

Shpp Ahmet Hoxha

Pejë

e lirë

vs

Dardania II