STAG

Organizohet Kampionati Individual i Kosovës për Veteranë

Sot u organizua Kampionati individual i Kosoves per Veterane ne ShFMU Tefik Çanga ne Ferizaj nen nje atmosfere sportive me pjesemarrjen e sportisteve aktive veteran nga shumica e klubeve aktive te Kosoves.

Pas ndeshjeve atraktive ne grupe dhe ne skeletin kryesor ne vijim i gjeni rezultatet:

Kategoria 40-49:

1. Jeton Beqiri - Kampion

2. Jeton Azizi - Nenkampion

3. Ylli Maloku - vendi i trete

3. Alimehmet Kaqaniku - vendi i trete

Kategoria 50-59:

1. Eroll Boshnjaku - Kampion

2. Eroll Karabaxhaku - Nenkampion

3. Feim Rama - vendi i trete

3. Kasum Morina - vendi i trete

Kategoria 60-64:

1 Idriz Prestreshi - Kampion

2. Remzi Shala - Nenkampion

3. Bujar Halili - vendi i trete

3. Sadri Hulaj - vendi i trete

Kategoria 65+:

1. Jakup Bibaj - Kampion

2. Bedri Hoti - Nenkampion

3. Vehbi Raqi - vendi i trete

3. Sadri Abazi - vendi i trete

https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.4311960452200265/4311943268868650/

Urime per fituesit.

FPPK