STAG

Organizohet seminari për trajner dhe kampi i përfaqësueses së Kosovës

Nga data 27-31 janar FPPK do te organizoj aktivitetin e pare per kete vit ku do te mbahet seninarin per trajner ITTF Level 1 si dhe nga data 01-05 shkurt kampi i perfaqesueses ku pjesemarres do te jene 16 me te miret e grupmoshave te reja te Kosoves.

Kursi dhe kampi do te udheheqen nga ekspertja Katarzyna Kubas, e cila aktualisht eshte ne poziten ITTF Head of Development.

Keto aktivitete do te financohen nga Solidariteti Olimpik ne koordinim me Komitetin Olimpik te Kosoves (KOK) dhe Federaten Nderkombetare te Pingpongut (ITTF).