STAG

Organizohet sezoni pranveror 2021/22 i ligës së përbashkët Kosovë Shqipëri në pingpong

Me 4 dhe 5 qershor në Pallatin e Sportit “Qazim Dervishi” në Shkodër është paraparë organizimi i sezonit pranveror 2021/22 i ligës së përbashkët Kosovë Shqipëri në pingpong.

Klubet pjesëmarrëse do të jenë 4 klubet më të mira të Kosovës dhe Shqipërisë:

Në sezonin pranveror Lidhja e Prizrenit tek meshkuj dhe Teuta tek femrat janë radhitur të parët. Priten shumë ndeshje të forta për të shpallur kampionin e ligës së përbashkët për të dy gjinitë.

 

Në sezonin vjeshtor do të zhvillohen ehde 4 xhiro ndërmjet klubeve nga Kosova me klubet nga Shqipëria, ndërsa rezultatet ndërmjet vete  të klubeve të Kosovës dhe të Shqipërisë do të merren nga sezoni vendor i pjesës se dytë të vitit 2021.

Shorti do të jetë si në vijim: