STAG

Organizohet turneu i seniorëve 'Dita e Boshnjakëve'

Me datën 02.10.2022 në SHFMU “Mushnikova” në fshatin Mushnikovë (lokacioni: https://goo.gl/maps/nitPAuwG2wiDJAs98) , FPPK në bashkëpunim me klubin Kpp Sharri do të organizoj turneun për senior/e “Dita e Boshnjakëve”.

Paraqitjen e lojtarëve mund ta bëni deri të mërkurën me datën 28.09.22 në ora 16:00, vetëm në emailin: [email protected]

drejtë për paraqitje në këtë turne sipas rregullores për sistemin e garave kanë të gjithë personat mbi moshën 13 vjeqare.

*Luteni që lojtarët e paraqitur të i radhitni sipas alfabetit.

Shorti do të hidhet online të enjten nga ora 20:00 dhe është i hapur për të gjithë përfaqësuesit e klubeve.

Vërejtje: paraqitjet pas afatit nuk do të merren në konsideratë.

Ju faleminderit për mirëkuptim.