STAG

Organizohet turneu për Junior ‘Hasan Prishtina’

FPPK edhe këtë javë do të vazhdoj me kalendar të ngjeshur, përveç pjesëmarrjes së reprezentacionit në Kampionatin Botëror në Budapest, në arenën vendore janë të parapara edhe aktivitete të ndryshme në fundjave.

 

Organizohet turneu për Junior ‘Hasan Prishtina   

Kpp ‘Hasan Prishtina’, në bashkëpunim me Federatën e Pingpongut të Kosovës dhe Komunën e Vushtrrisë, do të organizoj turneun për të rinj U18 ‘Hasan Prishtina’ në Palestrën e sportit “Jeton Terstena” në Vushtrri me datë 27.04.2019, nga ora 10:00.

Paraqitjen e lojtarëve duhet të bëhet më së largu deri më 24 prill 2019 në ora 16:00.

Shorti do të hidhet me datën 25 prill nga ora 17:00 në zyre të FPPK-së dhe është i hapur për të gjithë përfaqësuesit e klubeve.

Të drejtë pjesëmarrje në këtë garë kanë të gjithë lojtarët (M dhe F) të lindur me 1 Janar 2001 dhe me të rinj