STAG

Organizohet turneu TOP 8 për Kadet

Me 30 tetor 2021, duke filluar nga ora 10:00 në Prishtinë është paraparë të organizohet turneu i TOP 8 kadetëve (U15) më të mirë të Kosovës për vitin 2021.

KADETËT e nominuar dhe të ftuar të marrin pjesë në këtë garë prestigjioze janë:

KADETET e nominuar dhe të ftuar të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për TOP 8 kadet më së largu deri më 28 tetor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

 

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave me 28 tetor nga ora 20:00.