STAG

Organizohet turneu TOP 8 për Senior/e

Me 4 dhjetor 2022, duke filluar nga ora 10:00 në Pallatin e Sportit në Prishtinë  është paraparë të organizohet turneu i pingpongut TOP 8 Seniorët më të mirë të Kosovës për vitin 2022.

Seniorët meshkuj të nominuar dhe të ftuar të marrin pjesë në këtë garë prestigjioze janë:

Nr

Emri

Viti

Klubi

Pikë

1

Kreshnik Mahmuti

2001

Kpp Lidhja e Prizrenit

1580

2

Fatih Karabaxhaku

2003

Kpp Lidhja e Prizrenit

1470

3

Christopher David Doran

1991

Kpp Priping

1106

4

Blend Hajdari

2005

Kpp Lidhja e Prizrenit

1028

5

Dardan Imami

1993

Kpp Liria

952

6

Ylli  Dragidella

1998

Kpp Priping

712

7

Eroll Boshnjaku

1969

Kpp Liria

700

8

Orhan  Kurteshi

1995

Kpp Prishtina

678

 

REZERVAT

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Milot Makolli

1985

Kpp Dardania

668

2

Aulon Bivolaku

2002

Kpp Priping

560

3

Veton Gota

1994

Kpp Liria

554

4

Altin Muli

2000

Kpp Vushtrria

496

 

Senioret femra të nominuara dhe të ftuara të marrin pjesënë këtë garë prestigjioze janë:

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Linda Zeqiri

1993

Kpp Drita F

1604

2

Shega Hashani

2005

Kpp Ahmet Hoxha F

1496

3

Alma Mehmeti

2002

Kpp Drita F

1308

4

Lenë Osmani

2006

Kpp Drita F

1256

5

Leoresa Imeri

2004

Kpp Vushtrria F

984

6

Taibe Ruli

2008

Kpp Lidhja e prizrenit F

888

7

Jerina Rexhepi

2004

Kpp Ahmet Hoxha F

742

8

Alma Hoxha

2002

Kpp Ahmet Hoxha F

590

 

REZERVAT

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Adea Babuni

2006

Kpp Prishtina F

524

2

Elsa Behluli

2008

Kpp Ahmet Hoxha MK

436

3

Olta Vishaj

2007

Kpp Peja F

426

4

Edolinda Alimehaj

2005

Kpp Peja F

412

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre më së largu deri më 30 nëntor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

 

Suksese.