STAG

Organizohet turneu TOP 8 për U11

Me 5 nëntor 2022, duke filluar nga ora 10:00 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu TOP 8 i U11 më të mirë të Kosovës për vitin 2022.

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre më së largu deri më 3 nëntor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave me 3 nëntor.

Të nominuar dhe të ftuar të marrin pjesë në këtë garë prestigjioze janë :