STAG

Organizohet turneu TOP 8 për U13

Me 13 nëntor, duke filluar nga ora 10:00 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu i TOP 8 U13 më të mirë të Kosovës për vitin 2022.

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për TOP 8 U13 më së largu deri më 9 nëntor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave.

Të nominuar dhe të ftuar të marrin pjesë në këtë garë prestigjioze janë: