STAG

Organizohet turneu TOP 8 për U19

Me 8 tetor 2022, duke filluar nga ora 10:00 në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu i TOP 8 U19 më të mirë të Kosovës për vitin 2022.

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për TOP 8 U19 më së largu deri më 6 tetor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave me 6 tetor.Të nominuar dhe të ftuar të marrin pjesë në këtë garë prestigjioze janë :