STAG

Organizohet turneu TOP 8 për U21

Me 20 nëntor 2022, duke filluar nga ora 10:00 në ShFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu i pingpongut TOP 8 U21 më të mirë të Kosovës për vitin 2022.

Të nominuar dhe të ftuar të marrin pjesë në këtë garë prestigjioze janë:

U21 meshkujt

Nr

Emri

Viti

Klubi

Pikë

1

Blend Hajdari

2005

Kpp Lidhja e Prizrenit

400

2

Fatih Karabaxhaku

2003

Kpp Lidhja e Prizrenit

400

3

Kreshnik Mahmuti

2001

Kpp Lidhja e Prizrenit

400

4

Aulon Bivolaku

2002

Kpp Priping

250

5

Anes Behluli

2007

Kpp Ahmet Hoxha

240

6

Sylejman Çerkini

2004

Kpp Gani Maloku

200

7

Llukman Beka

2004

Kpp Vushtrria

190

8

Adriatik Maloku

2007

Kpp Gani Maloku

120

 

REZERVAT

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Amir Hoxha

2006

Kpp Ahmet Hoxha

80

2

Arlind Lamaxhema

2005

Kpp Ahmet Hoxha MK

80

3

Benjamin Xhaferi

2002

Kpp Sharri

80

4

Blend Kiseri

2008

Kpp Lidhja e Prizrenit

80

 

U21 femrat

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Shega Hashani

2005

Kpp Ahmet Hoxha F

500

2

Alma Mehmeti

2002

Kpp Drita F

350

3

Lenë Osmani

2006

Kpp Drita F

350

4

Bjondina Hasani

2002

Kpp Dardania F

240

5

Leoresa Imeri

2004

Kpp Vushtrria F

240

6

Jerina Rexhepi

2004

Kpp Ahmet Hoxha F

200

7

Ariola Hajdari

2006

Kpp Lidhja e Prizrenit F

140

8

Elsa Behluli

2008

Kpp Ahmet Hoxha MK

120

 

REZERVAT

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Taibe Ruli

2008

Kpp Lidhja e Prizrenit F

120

2

Alma Hoxha

2002

Kpp Ahmet Hoxha F

110

3

Adea Babuni

2006

Kpp Prishtina F

80

4

Ajola Behluli

2009

Kpp Ahmet Hoxha MK

80

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për TOP 8 U21 më së largu deri më 16 nëntor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

 

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave.