STAG

Kosova shkëlqeu në Kiskunfélegyháza

 Kosova ka marr pjese ne kampin "EUROTALENTS PRE-SELECTION CAMP" i cili është mbajtur në Kiskunfélegyháza te Hungarise, nga data 13 deri 20 gusht 2019

Ne kudader te projektit "ETTU / ITTF – EUROPE EUROTALENTS Talent Identification & Selection" kamp i cili zbulon talentet e rinje te pingpongut ne Europe, Kosova u perfaqesua ne kete kamp, me 4 kadet dhe 4 kadete per te identifikuar talentet kosovare.

Kampi eshte mbajtur ne Kiskunfélegyháza te Hungarise, nga data 13 deri 20 gusht 2019 dhe eshte udhehequr nga kryetrajneri z.Ferenc Karsai, nga Hungaria, me bashkepuntoret z.Attila Halmai dhe z.Neven Cegnar nga ETTU-ja.

Lojtaret e perzgjedhur per kete kamp nga Kosova ishin: Elsa Behluli, Tana Çitaku, Ajola Behluli, Taibe Ruli, Adriatik Maloku, Elton Shemsiu, Erijn Reka dhe Anes Behluli. Eurotalentet per pjesemarrje ne kete kamp duhet te jene te lindur ne vitin 2007 ose me vone.  Udheheqes i delegacionit eshte z.Nehat Çitaku kurse trajneret kosovar qe do te marrin pjese ne kete kamp jane Ridvan Hashani, Ardian Lamaxhema dhe Besnik Behluli