STAG

Seminari për trajner nga eksperti ndërkombëtar Aleksey Yefremov

 

Federata e Pingpongut në Kosovë mblodhi më së shumti 20 kadetët dhe juniorët e tyre për një kamp të rinj veror të rinj të udhëhequr nga eksperti i TT Aleksey Yefremov nga Bjellorusia.

Në kuadër të kampit të të rinjve, trajneri Aleksey Yefremov mbajti gjithashtu një seminar me temën "Trendet e reja në pingpongun modern" për trajnerët dhe lojtarët e FPPK duke i informuar ata lidhur me tendencat moderne në pingpong, si dhe ofroi praktikat më të mira dhe shumica taktika të përparuara të pingpongut.

Në ceremoninë e mbylljes Presidenti i KTTA z. Nehat Çitaku falënderoi trajnerin Yefremov duke theksuar se komiteti i organizimit të kampeve dhe stafi i FPPK janë shumë të kënaqur me rezultatet e tij dhe ai është më se i mirëpritur të vijë përsëri në Kosovë. Z. Çitaku falënderoi ETTU dhe Fondin e Zhvillimit si dhe për mbështetjen e tyre në këtë kamp veror të suksesshëm. Nga ana tjetër trajneri Yefremov tha se është shumë i lumtur të jetë përsëri në Kosovë pas 8 vjetësh, duke përmendur progresin me të cilin përballet KTTA dhe ai do të jetë i lumtur të punojë përsëri me ekipin energjetik të Federates së Pingpongut të Kosovës.