STAG

Shpallja e laureatve për vitin 2019

Federata e Pingpongut e Kosoves, me daten 15 shkurt, duke filluar nga ora 18:00,  do te mbaje ceremonine e shpalljes se lojtareve me te mire te vitit 2019, per t'i shperblyer per angazhimin e tyre gjate gjithe vitit.

Ceremonia per shpalljen e laureatëve për vitin 2019, do te mbahet ne hapesirat e Hotel Venus. Ne kete ceremoni do te jene musafire nderi edhe zyrtare te larte te ITTF-it, udheheqeur nga znj.Petra Sorling, zv.Presidente e ITTF, keshilttar te Presidentit z.Weikert, zyrtare te larte te ETTU-se, Pronari i STAG, dhe zyrtare te federatave te rajonit.

Të gjitha klubet e regjistruara në federatë kanë të drejtë të marrin pjesë me 4 persona, preferohet kryetarin, sekretarin dhe dy lojtare.