STAG

FILLON SEZONI VJESHTOR I SUPËRLIGËS SË KOSOVËS PËR MESHKUJ DHE FEMRA

Këtë të diele, me datë 10 shtator në Shkollën ‘’Fadil Hisari’’ në Prizren parashihet të filloj sezoni vjeshtor i Super ligës së Kosovës për kategorinë e meshkujve dhe në SHFMU ‘’Tefik Çanga’’ në Ferizaj në kategorinë e femrave.

Në kategorinë e meshkujve, pritet të shohim ndeshje shumë interesante në dy xhirot e javës së pestë, ku secila prej tyre mund të konsiderohet derbi. ‘’Liria’’ kundër ‘’Ahmet Hoxha’’ dhe dy ekipet nga kryeqyteti ‘’Dardania’’ dhe ‘’Prishtina’’ pritet të jenë ndeshjet e javës.

Në kategorinë e femrave ndeshje interesante pritet të jetë ajo në mes ‘’Peja F’’ dhe ‘’Ahmet Hoxha F’’ dhe ‘’Vushtrria F’’ dhe ‘’Lidhja e Prizrenit’’.

Orari i ndeshjeve:

 

Superliga e Kosovës - Meshkujt

Xhiro 8

 10.09.2023

10:00

Vushtrria

vs

Lidhja e Prizrenit

Prizren

10:00

KVPP Prizreni

vs

Priping

Prizren 

10:00

Liria 

vs

Dardania

Prizren

10:00

Prishtina

vs

Ahmet Hoxha

Prizren 

Xhiro 9

  10.09.2023

12:00

Lidhja e Prizrenit

vs

KVPP Prizreni 

Prizren

12:00

Priping 

vs

Vushtrria

Prizren

12:00

Dardania

vs

Prishtina

Prizren 

12:00

Ahmet Hoxha 

vs

Liria

Prizren

Superliga e Kosovës - Femrat

 

Xhiro 8

  10.09.2023

 

10:00

Gani Maloku

vs

Drita F

Ferizaj 

 

10:00

Peja F

vs

Ahmet Hoxha F

Ferizaj 

 

10:00

Lidhja e Prizrenit F

vs

Prishtina F

Ferizaj

 

10:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Vushtrria F

Ferizaj

 

 

Xhiro 9

  10.09.2023

 

12:00

Drita F

vs

Peja F

Ferizaj

 

12:00

Ahmet Hoxha F

vs

Gani Maloku

Ferizaj

 

12:00

Prishtina F

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

 

12:00

Vushtrria F

vs

Lidhja e Prizrenit 

Ferizaj