STAG

Turneu ballkanik i veteranëve "Dr. Thoma Stratoberdha”

Veteranët e pingpongut nga Kosova, pjesëmarrës në turneun ballkanik të veteranëve "Dr. Thoma Stratoberdha” i cili u mbajt në Korçë dhe pati pjesëmarrës nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut. Turneu u organizua nga Federata Shqiptare e Pingpongut (FSHPP) i cili u zhvillua në kategoritë 40-49, 50-59, 60-69 dhe mbi 70 vjeç. Veteranët nga Kosova treguan me së shumti rezultate duke dominuar në shumicën e kategorive ku edhe u shpallën kampion Alimehmet Kaçaniku (kategoria 40-49), Kasum Morina (kategoria 50-59) dhe Shaip Reqica (kategoria mbi 70 vjeç).

Rezultatet:

Kategoria 40-49 vjeç

 1. Alimehmet Kaçaniku
 2. Alban Azemi
 3. Premton Çutra

Kategoria 50-59 vjeç

 1. Kasum Morina
 2. Qamil Vishaj
 3. Eroll Karabaxhaku
 4. Feim Rama

Kategoria 60-69 vjeç

 1. Shkëlqim Hoxha
 2. Fatos Kërçiku
 3. Xhorxhi Skufi

Kategoria mbi 70 vjeç

 1. Shaip Reqica
 2. Vehbi Raqi
 3. Skender Haruni