STAG

U mbajt ceremonia e laureatëve për vitin 2022 & 20 vjetori i pranimit në ITTF

Sot me daten 25.02.23 ne Hotel Magra Austria ne Bernice u mbajt ceremonia e shpalljes se Laureateve te FPPK-se per vitin 2022 si dhe u shenua 20 vjetori i pranimit te Federates se Pingpongut te Kosoves ne Federaten Nderkombetare te Pingpongut (ITTF).

Ne vijim, jane paraqitur 24 Laureatet e vitit 2022 sipas kategorive perkatese:

1. Ekipi më i mirë i vitit për U17 M - Kampion i ligës U17 M të Kosovës dhe Kupës së Kosovës - Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren  

2. Ekipi më i mirë i vitit për U17 F - Kampion i ligës së U17 F të Kosovës dhe Kupës së Kosovës - Kpp “Ahmet Hoxha MK” Ferizaj

3. Ekipi më i mirë i vitit për Senior - Femra - Kampion i superligës së Kosovës dhe Kupës së Kosovës - Kpp “Drita” Gjilan

4. Ekipi më i mirë i vitit për Senior - Meshkuj - Kampion i superligës së Kosovës, finalist i Kupës së Kosovës - Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren

5. Klubi më i suksesshëm i vitit - Kpp ‘Lidhja e Prizrenit”- Prizren

6. Punëtori sportiv i vitit - Qamil Vishaj - anëtar i bordit.

7. Gjyqtari i vitit - Naim Azemi, Gjyqtar

8. Trajneri më i mirë - Dardan Imami, Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren

9. Më e mira nga femrat U9 - Lira Hashani, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

10. Më i miri nga meshkujt U9 - Albeat Sadiku, anëtar i Kpp “Priping”, Prishtinë

11. Më e mira nga femrat U11 -  Vlera Beqa, anëtare e Kpp “Shpresa”, Skenderaj

12. Më i miri nga meshkujt U11 - Olti Behluli, anëtar i Kpp “Ahmet Hoxha MK” Ferizaj

13. Më e mira nga femrat U13 - Ajola Behluli, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha MK”, Ferizaj

14. Më i miri nga meshkujt U13 - Resul Smaili, anëtar i Kpp “Sharri” Prizren

15. Më e mira nga femrat U15 - Taibe Ruli, anëtare e Kpp “Lidhja e Prizrenit”, Prizren

16. Më i miri nga meshkujt U15 - Adriatik Maloku, anëtar i Kpp “Gani Maloku” Ferizaj

17. Më e mira nga femrat U17 - Shega Hashani, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

18. Më i miri nga meshkujt U17 - Blend Hajdari, anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

19. Më e mira nga femrat U19 - Lenë Osmani, anëtare e Kpp “Artana”, Novobërdë

20. Më i miri nga meshkujt U19 - Fatih Karabaxhaku, anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

21. Më e mira nga femrat U21 - Shega Hashani, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

22. Më i miri nga meshkujt 21 - Fatih Karabaxhaku, anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

23. Seniorja më e mirë e vitit -  Linda Zeqiri, anëtare e Kpp “Drita”, Gjilan

24. Seniori më i mirë i vitit - Fatih Karabaxhaku, anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

Poashtu u ndane 6 mirenjohje te veqanta per ish zyrtaret e FPPK-se qe dhane kontribut jetesor gjate periudhes se okupimit mes viteve 1990 – 1999 e poashtu edhe pas lirise ne nderkombetarezimin e pingpongut te Kosoves.

1. Sherafedin Zhitia

2. Luan Berisha

3. Nehat Çitaku

4. Tasim Brovina

5. Blerim Peja

6. Faik Çitaku

Foto : https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.6171882392874719/6171875479542077/