STAG

U organizua turneu i veteranëve “Gani Maloku” 2022

Sot, 15/10/2022, në SHME “Faik Konica” në Ferizaj nga ora 10:00 deri në 17:30, u organizua në mënyrë madhështore turneu memorial për nder të Gani Malokut, në pjesëmarrje të afër 60 veteranëve nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia.

Pas mirëseardhjes së të pranishmëve dhe përkujtimit të veteranit të pingpongut e arsimit, Gani Malokut, filluan garat në fazën e grupeve sipas sistemit secili me secilin në 6 kategori, e në secilën kategori ishin deri në nga 4 grupe me nga 4 e 5 lojtarë. Kategoritë individuale ishin të ndara në grupmoshat: mbi 70, 65-69, 60-64, 50-59 dhe 40-49. Dy më të mirët e secilit grup vazhduan pastaj në skeletin kryesor në sistem eliminimi deri në shpalljen e më të mirëve në secilën kategori.

Po ashtu u zhvilluan edhe garat e çifteve ku nga 16 çifte të paraqitura më të mirët dolën Ercan Karabaxhak / Eroll Boshnjaku që në finale me rezultat të ngushtë 3:2 triumfuan ndaj çiftes maqedonase File Matevski  / Riste Temelkov.

RADHITJA SIPAS KATEGORISË:

Çiftet

 1. Ercan Karabacak / Eroll Boshnjaku
 2. File Matevski / Riste Temelkov
 3. Alimemet Kaçaniku / Nehat Çitaku
 4. Qamil Vishaj / Isa Çitaku

Mbi 70

 1. Shaip Reqica
 2. Vehbi Raqi
 3. Bedri Hoti
 4. Sylejman Sojeva

65-69

 1. Pece Jovanovski
 2. Idriz Prestreshi
 3. Jakup Bibaj
 4. Shkelqim Hoxha

60-64

 1. File Matevski
 2. Risto Temelkov
 3. Sadri Hulaj
 4. Shkelqim Kukolli

50-59

 1. Eroll Boshnjaku
 2. Kasum Morina
 3. Hamzi Ajeti
 4. Ilir Jaha

40-49

 1. Jeton Beqiri
 2. Alimemhet Kaqaniku
 3. Murat Kurtulush
 4. Yll Maloku

 

Foto:  https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.5755247611204868/5755245581205071/