STAG

U zhvilluan xhirot e para të sezonit vjeshtor në garat ekipore për U17

Sot me datën 10.09.2022 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj u zhvilluan xhirot e para të sezonit vjeshtor në ligën U17 (A&B) për meshkuj dhe femra. Në ligën A U17 për meshkuj, favoritët Kpp Ahmet Hoxha, Kpp Lidhja e Prizrenit dhe Kpp Gani Maloku shënuan nga dy fitore për të vazhduar kështu luftën e tyre për vendin e parë në tabelë. Në ligën B U17 për meshkuj, Kpp Lidhja e Prizrenit vazhdoj serinë e fitore duke shënuar dy fitoret e radhës për ta përforcuar pozitën e parë. Në ndeshjet tjera fituan favoritët. Kpp Priping është tërhiqur nga garat. Në ligën U17 për femra, Kpp Peja F shënoi fitore të rëndësishme ndaj Kpp Lidhja e Prizrenit F me rezultat 3-0, sikurse Kpp Ahmet Hoxha MK, poashtu Kpp Prishtina F fitoi ndaj Kpp Gani Maloku për ta bërë edhe më interesant garën për vendin e parë.

TABELAT DHE REZULTATET

REZULTATET