STAG

Shtyhen garat ekipore të javës së dytë

Federata e Piingpongut e Kosoves, ju njofton se per shkak të pjesëmarrjes në Turneun Ndërkombëtar në Malta, garat e planifikuarta të mbahen këtë fundjavë shtyhen me 18 shtator. Në Prishtinë duke filluar nga ora 18:00 do të organizohen ndeshjet e ligës së parë, e ndeshja derbi pritet të jetë ajo ndërmjet Shkollës dhe Hasan Prishtinës.

Kurse me 19 shtator në Ferizaj duke filluar nga ora 18:00 do të organizohen ndeshjet e ligës së femrave dhe ligës së juniorëve, priten shumë ndeshje interesante, posaçërisht te liga e femrave që do të zhvillojnë 3 xhirot e para të sezonit vjeshtor.

 Do të zhvillohen këto ndeshje:

Liga e Parë

Xhiro 13

 

18.09.2019

 

 

18:00

0

Ahmet Hoxha MK

vs

Maestro

(Prishtinë)

18:00

0

Llapusha

vs

Shkolla

(Prishtinë)

18:00

0

Shkolla Ahmet Hoxha

vs

Liria

(Prishtinë)

18:00

0

E lirë

vs

Hasan Prishtina

(Prishtinë)

18:00

0

Dugagjini

vs

Gani Maloku

(Prishtinë)

Xhiro 14

 

18.09.2019

 

 

20:00

0

Llapusha

vs

Ahmet Hoxha MK

(Prishtinë)

20:00

0

Liria

vs

Maestro

(Prishtinë)

20:00

0

Shkolla

vs

Hasan Prishtina

(Prishtinë)

20:00

0

Gani Maloku

vs

Shkolla Ahmet Hoxha

(Prishtinë)

20:00

0

E lirë

vs

Dugagjini

(Prishtinë)

Liga e Femrave

Xhiro 10

 

19.09.2019

 

 

18:00

0

e lirë

Prishtina F

(Ferizaj)

18:00

0

Sharri F

vs

Drita

(Ferizaj)

18:00

0

Ahmet Hoxha MK F

vs

Ahmet Hoxha F

(Ferizaj)

18:00

0

Shkolla Ahmet Hoxha F

vs

Shkolla F

(Ferizaj)

18:00

0

Lidhja e prizrenit F

vs

Vushtrria F

(Ferizaj)

Xhiro 11

 

19.09.2019

 

 

19:00

0

Prishtina F

vs

Sharri F

(Ferizaj)

19:00

0

e lirë

Ahmet Hoxha MK F

(Ferizaj)

19:00

0

Drita

vs

Shkolla Ahmet Hoxha F

(Ferizaj)

19:00

0

Ahmet Hoxha F

vs

Lidhja e prizrenit F

(Ferizaj)

19:00

0

Shkolla F

vs

Vushtrria F

(Ferizaj)

Xhiro 12

 

19.09.2019

 

 

20:00

0

Ahmet Hoxha MK F

vs

Prishtina F

(Ferizaj)

20:00

0

Sharri F

vs

Shkolla Ahmet Hoxha F

(Ferizaj)

20:00

0

Lidhja e prizrenit F

e lirë

(Ferizaj)

20:00

0

Vushtrria F

vs

Drita

(Ferizaj)

20:00

0

Shkolla F

vs

Ahmet Hoxha F

(Ferizaj)

Liga e Juniorëve

Xhiro 13

 

19.09.2019

 

 

18:00

0

Lidhja e prizrenit

vs

Maestro

(Ferizaj)

18:00

0

Mushtishti

vs

Shkolla Ahmet Hoxha

(Ferizaj)

18:00

0

e lirë

Sharri

(Ferizaj)

19:00

0

Vllaznimi

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

19:00

0

Hasan Prishtina

vs

Vushtrria

(Ferizaj)

Xhiro 14

 

19.09.2019

 

 

20:00

0

Lidhja e prizrenit

vs

Mushtishti

(Ferizaj)

20:00

0

Maestro

e lirë

(Ferizaj)

20:00

0

Shkolla Ahmet Hoxha

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

20:30

0

Sharri

vs

Hasan Prishtina

(Ferizaj)

20:30

0

Vushtrria

vs

Vllaznimi

(Ferizaj)