STAG

Veteranët e pingpongut manifestojnë Ditën e Flamurit

Sot, 26/11/2022, në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj nga ora 10:00 deri në 17:30, u organizua turneu i veteranëve “Dita e Flamurit”, me pjesëmarrje të 60 veteranëve nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia.

Pas mirëseardhjes së të pranishmëve, filluan garat në fazën e grupeve sipas sistemit secili me secilin në 5 kategori, e ne secilin kategori kishte nga 4 grupe me nga 4 e 5 lojtarë. Kategoritë individuale ishin të ndara në grupmoshat: mbi 70, 65-69, 60-64, 50-59 dhe 40-49. Dy më të mirët e secilit grup vazhduan pastaj në skeletin kryesor në sistem eliminimi deri në shpalljen e më të mirëve në secilën kategori.

Po ashtu u zhvilluan edhe garat e çifteve ku nga 19 çifte të paraqitura më të mirët dolën Ercan Karabaxhak / Eroll Boshnjaku që në finale me rezultat të ngushtë 3:2 triumfuan ndaj çiftit Ilir Jaha / Murat Kurtollush.

RADHITJA SIPAS KATEGORIVE:

Çiftet

 1. Ercan Karabacak / Eroll Boshnjaku
 2. Murat Kurtollush / Ilir Jaha
 3. Temelkov Risto / Jovanoski Petar
 4. Nehat Çitaku / Shasivar Veliu

Mbi 71

 1. Shaip  Reqica
 2. Bedri Hoti
 3. Vehbi Raqi
 4. Faik Çitaku

65-70

 1. Petae Jovanovski
 2. Sheshivar Veliu
 3. Jakup Bibaj
 4. Angel Simovski

60-64

 1. Bobi Grkovski
 2. Risto Temelkov
 3. Remzi Shala
 4. Selami Latifaj

50-59

 1. Eroll Boshnjaku
 2. Nehat Çitaku
 3. Eroll Karabaxhaku
 4. Vili Angeov

40-49

 1. Murat Kurtollush
 2. Alimemhet Kaqaniku
 3. Ercan Karabacak
 4. Yll Maloku

 

FOTO:  https://www.facebook.com/fppks/photos/pcb.5881458098583818/5881450285251266/