STAG

Zhvillohen ndeshjet e play off-it në ligën U17 dhe ligën e dytë

Këtë fundjavë janë paraparë të zhvillohen xhirot e fundit për ligën U17 dhe ligën e dytë, apo ndeshjet e play off-it në mënyrë që të mund të shpallen fituesit për këtë edicion si dhe plasmani final për klubet tjera.

Të shtunën me datën 29.10.22 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj do të zhvillohen ndeshjet e play off-it të ligës U17 kurse të dielën në shkollën “8 marsi” në Pejë ato të ligës së dytë.

Garat do të zhvillohen në formë të gjysmëfinaleve dhe finaleve. Ndeshjet kryesore pa dyshim do të jenë ndërmjet dy të parëve nga liga A kundër dy të parëve nga liga B. Në ligën e dytë fituesit do të kenë të sigurtë vendin në ligën e parë, e pastaj në finale do të vendoset për të parin e ligës së dytë.

Orari i të gjitha ndeshjeve të play off-it:

Liga U17 A&B meshkujt - ndeshjet e play off-it

Gjysmëfinalet

Ndeshja

29.10.2022

 

10:00

I

Lidhja e Prizrenit

vs

Ahmet Hoxha MK

(Ferizaj)

10:00

II

Gani Maloku

vs

Lidhja e Prizrenit II

(Ferizaj)

10:00

III

Ahmet Hoxha

vs

KVPP Prizreni

(Ferizaj)

10:00

IV

Shkolla Prizreni

vs

Vushtrria

(Ferizaj)

10:00

V

Sharri

vs

Istogu

(Ferizaj)

10:00

VI

KVPP Prizreni II

vs

Shqiponjat e zeza

(Ferizaj)

10:00

VII

Maestro

vs

Hasan Prishtina

(Ferizaj)

Finalet

Ndeshja

29.10.2022

 

11:30

VIII

Fituesi ndeshja I

vs

Fituesi ndeshja II

(Ferizaj)

11:30

IX

Humbësi ndeshja I

vs

Humbësi ndeshja II

(Ferizaj)

11:30

X

Fituesi ndeshja III

vs

Fituesi ndeshja IV

(Ferizaj)

11:30

XI

Humbësi ndeshja III

vs

Humbësi ndeshja IV

(Ferizaj)

11:30

XII

Fituesi ndeshja V

vs

Fituesi ndeshja VI

(Ferizaj)

11:30

XIII

Humbësi ndeshja V

vs

Humbësi ndeshja VI

(Ferizaj)

 

Liga e dytë A&B meshkujt - ndeshjet e play off-it

Gjysmëfinalet

Ndeshja

30.10.2022

 

10:00

I

Dukagjini

vs

Istogu

(Pejë)

10:00

II

Drenasi

vs

Gani Maloku II

(Pejë)

10:00

III

Vitia

vs

Shpp Ahmet Hoxha

(Pejë)

10:00

IV

Klina

vs

Dardania II

(Pejë)

10:00

V

Shqiponjat e zeza

vs

e lirë

(Pejë)

10:00

VI

Gjinkalla

vs

Juniku

(Pejë)

 

 

 

 

 

 

Finalet

Ndeshja

30.10.2022

 

11:30

VII

Fituesi ndeshja I

vs

Fituesi ndeshja II

(Pejë)

11:30

VIII

Humbësi ndeshja I

vs

Humbësi ndeshja II

(Pejë)

11:30

IX

Fituesi ndeshja III

vs

Fituesi ndeshja IV

(Pejë)

11:30

X

Humbësi ndeshja III

vs

Humbësi ndeshja IV

(Pejë)

11:30

XI

Fituesi ndeshja V

vs

Fituesi ndeshja VI

(Pejë)