STAG

2019-10-12

Adea Babuni e Anes Behluli TOP Minikadetet per vitin 2019

2019-10-10

Turneu TOP 8 per minikadet

2019-10-11

Turneu i veteranëve Gani Maloku

2019-10-09

Çitaku e Orana takohen me Presidentin e ITTF

2019-10-07

Reprezentacioni i Kosovës në Pingpong merr pjesë në ITTFJunior Junior Circuit

2019-10-07

Blendi Hajdari dhe Shega Hashani fitues të TOP 8 per Kadet

2019-10-04

Tregimi i pingpongut Kosovar shembull për Federatën Botërore e Pingpongut

2019-09-30

Me 5 tetor do të mbahet Turneu per TOP Kadet 2019

2019-09-25

Në kuadër të Javës Evropiane të Sportit mbahen aktivitete në Ping-Pong

2019-09-22

Lidhja e Prizrenit fiton derbin e superligës

2019-09-19

Edhe në fundjavë vazhdohet me garat ekipore

2019-09-16

Kreshnik Mahmuti i treti në turneun ndërkombëtar në Maltë