STAG

2019-07-28

Bedri Ajeti 2019

2019-07-27

U ORGANIZUA KAMPIONATI INDIVIDUAL PËR MINIKADETË DHE KADETË

2019-07-27

Kreshnik Mahmuti dhe Era Janjeva kampion per U21

2019-07-27

Erjon Reka e Adea Babuni per minikadetet dhe Blendi Hajdari e Shega Hashani per Kadetet fitues te turneut "DITA E ÇLIRIMIT"

2019-07-27

Kosova luan kunder Serbise ne Itali

2019-07-27

Lignano të Italisë do të organizohet Kampionati mesdhetar për U15

2019-07-26

NË TURNEUN FLAKADANI I KARADAKUT TRIUMFOJNË FATIH KARABAXHAKU HANIFE ZEQIRI

2019-07-26

Kampionati Individual i Kosovës në Pingpong për seniorë, që nga ky vit quhet Kampionati “ADEM JASHARI”

2019-07-26

FPPK dhe MKRS sot kanë nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit për vitin 2019.

2019-07-27

FPPK do të fillojë aktivitetet për vitin 2019 me turneun "Dita e Pavarësisë"

2019-02-08

FPPK mban Kuvendin e Rregullt te Punes se FPPK-se

2019-07-26

FPPK nenshkruan marreveshje bashkepunimi me FSPK