STAG

2019-11-08

Kreshnik Mahmuti dhe Alma Mehmti fitues të TOP 8 PËR JUNIOR

2019-11-01

FPPK përsëri në ballinën e ITTF-it

2019-10-31

FPPK pjesemarrese ne "Annual Coaching Conference 2019" organizaur nga ETTU dhe ITTF

2019-10-29

Turneu Pink Pong kundër kancerit të gjirit

2019-10-27

Lidhja e Prizrenit kampion i trefisht ekipor për vitin 2019

2019-10-24

FPPK organizon turneun PINK PONG Breast Cancer Awareness

2019-10-20

Lidhja e Prizrenit kampion i ligës së juniorëve per vitin 2019

2019-10-20

KPP Ahmet Hoxha fiton derbin kunder KPP Prishtina

2019-10-17

Superliga kete fundjave me dy derbi

2019-10-15

Në fundjavë organizohetxhirot e radhës në garat ekipore

2019-10-13

Ahmet Hoxha MK fiton derbin ndaj Lirisë në ligën e pare

2019-10-13

U organizua turneu i pare i veteranve për nder të pingpongistit Gani Maloku