STAG

2019-08-23

FPPK organizon kampin e dytë për të rinjë

2019-08-23

Kosova shkëlqeu në Kiskunfélegyháza

2019-08-03

Shpresat e pingponugt kosovar në kampin e talentëve në Hungari

2019-08-09

Zyrtarët e FPPK-së përzgjedhen në komitetet e BTTU-së

2019-07-28

Kosova do te merr pjese ne Kampionatin Ballkanik "45th Balkan Senior Table Tennis Championships 2019"

2019-07-28

Kosova shenon fitore ne EYC

2019-07-26

Pingpongistët kosovar marrin pjesë në Kampionatin e 62 evropian per te rinj

2019-07-28

Seminari për trajner nga eksperti ndërkombëtar Aleksey Yefremov

2019-07-27

Organizohet kampi për të rinj dhe seminari për trajner nga eksperti ndërkombëtar

2019-07-26

Organzohet turneu Dita e Clirimit dhe Kampionati i veteranve

2019-07-27

Turneu Jubilar Ahmet Hoxha 2019

2019-07-27

Organizohet turneu për Junior ‘Hasan Prishtina’